Ahmet Uyar İlkokulu

WEB https://ahmetuyarilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Ataevler mah. Yılmaz Akkılıç Cd. No 162 Nilüfer/BURSA
VİZYON : Çalışanlarımızın mutlu ve verimli, öğrencilerimizin çağın gerekleriyle donanımlı; çevresini, ilkesini, dünyayı tanıyan; dünyanın ve insanlığın sorunlarına çözüm arayan ve alternatifler bulabilen, proje sunabilen fertler olarak yetiştirmek temel vizyonumuzdur.
MİSYON : Biz, Ahmet Uyar İlkokulu çalışanları olarak; öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen, işleri yapan değil; işleri doğru yapan, sorgulayan, araştıran, sağlıklı iletişim kuran, düşünen, düşündüren, demokratik bireyler olarak yetişmelerine fırsat vermek ve onları 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : ULAŞIM İMKANI KOLAY OLUP 9D OTOBÜSLERİYLE ŞEHİR MERKEZİNE 95 NOLU HALK OTOBÜSÜYLE TERMİNALE ULAŞILABİLİR
Yerleşim Yeri : ATAEVLER MAH. YILMAZ AKKILIÇ CAD. NO:162 16140 NİLÜFER/BURSA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ BURSA İLİ, NİLÜFER İLÇE MERKEZİNDEDİR